E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Brood

Heel Holland Bakt

Het thema is deze week: Brood! Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen de kandidaten dan ook.

Voor de technische opdracht maken de bakkers het wild met een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor maken ze tijgerpap. Hoe zal dat smaken?

Voor het spektakelstuk krijgen de bakkers 4 uur de tijd, dat lijkt veel. Maar als je brood maakt, moet het deeg ook rijzen… Timing is alles.

Welke bakker bakt de lekkerste broodjes en wordt Meesterbroodbakker van de week? En voor wie houdt het bakavontuur hier op?

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.