Vulling
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
- Rol kleine gehaktrolletjes van 40 centimeter.
Deeg (10 stuks)
- Zeef op de werkbank bloem en de krokantpoeder. Maak een hoopje met een kuil in het midden. Strooi het zout over de rand.
- Doe in het midden de boter, suiker en gist.
- Voeg beetje bij beetje het water toe en kneden tot een samenhangend deeg. Kneed nog even goed door tot een glutennetwerk ontstaat.
- Bol op en laat op een warme plek 15 minuten rijzen.
- Deel het deeg op in kleine bolletjes van 30 gram en laat deze afgedekt met een schone theedoek 10 minuten rijzen.
- Rol alle bolletjes plat uit en leg op ieder deegplakje een rolletje gehakt. Rol het deeg er omheen.
- Laat de broodjes nog eens 30 minuten rijzen.
- Verwarm ondertussen de oven voorop 250°C.
- Bestrijk de broodjes met losgeklopt ei en bak ze in 10 minuten af in de warme oven.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.