Voorbereidingen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bakgereedschap
- individuele cakevormpjes naar keuze (bijvoorbeeld een muffinbakvorm)
- kwastje
Witte chocoladecakejes
- Smelt de boter. Meng de stukjes witte chocolade erdoorheen tot deze ook gesmolten zijn.
- Klop de eidooiers met de suiker tot een luchtige massa en spatel dit door het boter-chocolademengsel.
- Spatel de bloem en het amandelmeel door het beslag.
- Klop de eiwitten stijf en spatel deze er tot slot ook doorheen.
- Vul de vormpjes voor driekwart met het beslag.
- Bak ze op 180 graden, ongeveer 20 minuten.
- Haal de cakejes uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.
- Verwarm een beetje abrikozenjam in een pannetje.
- Bestrijk de cakejes hiermee.
- Decoreer elk cakeje met een toef slagroom en wat verse rode vruchtjes.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.