Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 240 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Bereidingswijze
- Kluts het ei met de room.
- Haal de plakjes brood erdoor en leg ze op de bakplaat, bestrooi royaal met kaneelsuiker.
- Smeer de appelplakken in met wat boter en leg ook op de bakplaat.
- Bestrooi ook deze met kaneelsuiker.
- Er moeten 2 keer zoveel plakjes brood liggen als appelplakken.
- Bak op 240 graden tot het brood lekker knapperig is en de appel wat zachter.
- Steek rondjes uit het brood zo groot als een appel (je kunt ook een beker of een glas gebruiken en er als het ware omheen snijden).
- Leg een plakje brood op een bordje, daarop een plak appel.
- Vul het gat van de appel met vanille vla (en eventueel rozijnen) en leg er weer een plakje brood op.
- Serveer meteen zodat het nog lekker warm is.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.