Wafeltjes (circa 20 stuks)
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de suiker met de eieren en het zout.
- Voeg de bloem toe en meng alles tot een glad beslag.
- Leg kleine hoopjes van het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat, zorg hierbij voor voldoende tussenruimte.
- Bak de wafeltjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
- Rol de wafeltjes op als ze nog warm zijn en laat ze afkoelen.
Vulling
- Breng de slagroom met de oploskoffie aan de kook en giet deze op de melkchocolade.
- Roer tot een gladde ganache.
- Voeg de boter toe en roer deze er doorheen.
- Laat de ganache afkoelen tot deze spuitbaar is.
- Doe de ganache in een spuitzak en vul de wafeltjes.
- Zorg ervoor dat de vulling iets uitsteekt.
Garnering
- Dip de uiteindes van de wafeltjes in de hagelslag.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.