Advocaat
- Doe alle ingrediënten in een glazen schaal en klop het met de garde au bain-marie op.
- Doe hiervoor een laagje water in een pan en zet op het vuur. Zet de glazen schaal op de pan, maar de schaal mag het water niet raken.
- Blijf de hele tijd goed door kloppen totdat het begint te stollen.
- Gebruik een thermometer om te controleren of de advocaat klaar is, dit is bij 85 graden.
- Zet een koud water-badje klaar en zet daar de glazen schaal met advocaat in om af te koelen.
Slagroom
- Klop de slagroom met suiker tot een stevige massa.
Opbouw trifle
- Zet voor de opbouw van de trifle alle ingrediënten klaar.
- Begin met een laag slagroom op de bodem en leg daar wat plakken cake op.
- Giet vervolgens de advocaat eroverheen met wat stukjes bokkenpoot.
- Blijf de laagjes herhalen totdat alles op is, dan is de schaal mooi gevuld.
- Voor de garnering kun je wat paaseitjes en nog wat bokkenpootjes op de trifle leggen.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.