De crackers (12 stuks)
- Verwarm de oven voor op 240°C.
- Leg een schone bakplaat en bakpapier klaar.
- Rooster de zaden en pitten even kort in een koekenpan.
- Meng speltmeel, semolina en zeezout door elkaar.
- Maal de zaden één voor één en roer door het meelmengsel.
- Voeg olie en water toe en meng goed door elkaar tot een egaal deeg.
- Laat het deeg het liefst even rust, al is dit niet noodzakelijk.
- Rol het deeg zo dun mogelijk uit op een stuk bakpapier en snijd het deeg in ongeveer 12 crackers van 12 x 8 centimeter.
- Garneer met zaden naar keuze.
- Schuif het bakpapier op de bakplaat.
- Zet de bakplaat in de oven en bak de crackers 5 minuten op hoge temperatuur.
- Verlaag de oventemperatuur dan naar 200°C en bak de crackers vervolgens nog 10-15 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Laat de crackers op een rooster afkoelen.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.