Soesjes
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Verwarm de melk, water, boter en snufje zout in een pan en wacht tot de boter gesmolten is.
- Haal de pan even van het vuur en voeg alle bloem toe en roer goed door.
- Zet de pan terug op het vuur en bak het mengsel een paar minuten. Je hoort het sissen. Blijf roeren.
- Haal de pan van het vuur, laat het mengsel even afkoelen en voeg het 1e ei toe, roer goed door en voeg het 2e ei toe.
- Maak met 2 lepels of een spuitzak ongeveer 10 bergjes beslag ter grootte van een walnoot op een bakplaat met bakpapier. Ze worden een stukje groter, dus laat er ruimte tussen.
- Bak ze in 20 -25 min goudbruin.
Topping
- Smelt de witte chocolade au bain marie. Voeg een paar druppels oranje kleurstof toe en giet de chocolade over de afgekoelde soesjes.
Slagroomtoefjes
- Klop de slagroom op.
- Verdeel de slagroom over 4 bakjes.
- 1 bakje mengen met rode kleurstof en 1 bakje mengen met blauwe kleurstof. De overige 2 laat je wit.
- Doe 1 bakje wit in een spuitzak en vul daarmee de soesjes aan de onderkant.
- Nu doe je de andere witte in dezelfde spuitzak en spuit je een klein toefje bovenop elk soesje.
- Doe dit vervolgens met de 2 andere kleuren ook.
Klaar? Scoren maar!
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.