Deze petit fours smaken extra bijzonder door het rozenwater.
Bakbenodigdheden
- Staande mixer met toebehoren
- Vierkante bakring van 16 bij 16 centimeter
- 2 bakplaten van 30 bij 45 centimeter
- Bakpapier
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Bekleed de bakplaten met bakpapier.
Biscuit
- Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker gedurende 20 minuten.
- Meng de bloem met de maizena en een snufje zout.
- Voeg het bloemmengsel aan de eieren toe en roer het mengsel luchtig met een spatel.
- Verdeel het mengsel over de twee bakplaten.
- Bak het biscuit af in 15 minuten.
Botercrème
- Klop de boter op samen met de suiker.
- Voeg de banketbakkersroom toe aan het boter-suikermengsel.
- Klop het geheel door.
Fondant
- Slap het fondant af met water zodat het de juiste dikte heeft.
Opbouw
- Steek met behulp van de vierkante bakring 4 plakken van 16 bij 16 centimeter uit het biscuit.
- Leg de eerste laag biscuit op de bodem van de vierkante bakring.
- Besmeer het biscuit met een laag botercrème en dek af met de volgende plak biscuit.
- Bouw het taartje zo verder op.
- Snijd vierkantjes uit het taartje van 4 bij 4 centimeter om petitfours te maken en dompel ze in het afgeslapte fondant.
- Versier de petitfours met genielampjes van marsepein.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.