Bereidingswijze
- Breng de melk met de boter in een pan aan de kook.
- Neem de pan van het vuur en voeg onmiddellijk de bloem en het bakpoeder toe. Roer goed.
- Zet de pan terug op het vuur en gaar het beslag al roerende tot een lichte vetfilm op de bodem van de pan achterblijft.
- Neem de pan weer van het vuur, doe het beslag eventueel in een kom en voeg één voor één de eieren toe; roer tussendoor goed en zorg dat het eerste ei helemaal is opgenomen voordat je het volgende ei toevoegt.
- Roer de room door het beslag en voeg tot slot de olijven, sjalotten, knoflook en bieslook toe en breng op smaak met zout en peper.
- Laat het beslag liefst in een kom afgedekt met plasticfolie een nacht rusten in de koelkast.
- Verwarm het wafelijzer en spuit met een spuitzak een afgemeten hoeveelheid beslag in het ijzer.
- Bak de wafels in 4-5 minuten goudbruin en gaar.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.