Voorbereiding
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Leg hoornpennen klaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Mokka roomhoorns
- Rol het bladerdeeg uit tot een dunne plak van 30×40 centimeter. Snijd minstens 6 dunne stroken van 3 centimeter breed af.
- Bestrijk met water.
- Wikkel de stroken om de hoornpennen.
- Dip de hoorntjes voor de helft in suiker.
- Laat even 10 minuten rusten.
- Leg op de bakplaat en bak in 20-25 minuten af in de hete oven.
- Haal de plaat uit de oven en verwijder direct de pennen uit de hoorntjes om te voorkomen dat ze vastplakken.
- Leg de hoorntjes nog ongeveer 10 minuten terug in de oven om uit te harden.
- Klop de slagroom op en voeg er naar smaak mokka extract toe.
- Doe slagroom in een spuitzak en vul de hoorntjes hiermee.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.