Lange vingers zijn een lekkere toevoeging aan heel veel recepten. Je kunt ze verwerken in een tiramisu, maar er ook een taart mee bekleden. Kortom: ze zijn heel leuk om zelf te maken.
Lange vingers
- Klop de eidooiers met de helft van de suiker los.
- Klop de eiwitten en het zout op.
- Voeg de andere helft van de suiker geleidelijk toe.
- Klop tot het eiwit stijf is en de suiker is opgelost.
- Spatel de eidooiers door het opgeklopte eiwit.
- Zeef de bloem en de maizena in gedeelten boven de luchtige massa en meng het door elkaar.
- Doe het mengsel in een spuitzak met een glad spuitmondje van 1 centimeter.
- Spuit vingers van ongeveer 10 centimeter lang op de bakplaat, laat er ruimte tussen zodat ze tijdens het bakken niet tegen elkaar komen.
- Spuit ook 2 cirkels van ø 18 centimeter.
- Bestrooi de lange vingers met een theezeefje met fijne suiker en blaas de overtollige suiker van het bakpapier af.
- Bak de lange vingers af in 13 tot 18 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.