Kokoskoekjes recept
Bak deze koekjes met kokos, sinaasappel en een vleugje Malibu. Maak het af door ze in de chocolade te dippen. Dat wordt smullen!
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de suiker, kokosrasp, rasp van de sinaasappel, Malibu, eieren en eidooier door elkaar.
- Schep er met een ijsschep gelijke bollen van op de beklede bakplaat en druk lichtjes aan tot een koek.
- Bak de kokoskoekjes in de oven in circa 10 minuten goudbruin.
- Laat de koeken goed afkoelen op een rooster.
- Smelt de chocolade au bain-marie tot 40ºC en schenk twee derde uit op een marmeren plaat.
- Strijk de chocolade met een deegkrabbertje door elkaar tot circa 26ºC.
- Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar.
- Dompel de onderkant van de kokoskoekjes in de chocolade en laat uitharden op bakpapier.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.