Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bereidingswijze
- Doe de zachte boter, basterdsuiker en zout in een kom en meng alles door elkaar
- Voeg de bloem, bakpoeder en kaneel toe en kneed alles tot een deeg
- Verpak het deeg in plastic en laat het minimaal 1 uur rusten in de koelkast
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Strooi wat bloem op het werkblad en rol het deeg uit in een vierkant met een dikte van 3 mm
- Leg het deeg op de bakplaat en bestrijk het met losgeklopt ei
- Strooi er wat amandelschaafsel en suiker op en druk dit zachtjes aan
- Bak de koekjes in 20-25 minuten gaar
- Als de koek uit de oven komt, snijd deze gelijk in repen van 3 bij 7 centimeter, je kunt dit het beste doen met een pizzames
- Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.