Voorbereiding
- Vet een taartvorm met een diameter van 24 centimeter in en bestuif met bloem.
- Warm de oven voor op 160°C.
Deeg
- Kneed alle ingrediënten door elkaar tot een soepel deeg.
- Laat het 15 minuten rijzen.
- Rol het deeg uit en bekleed de taartvorm.
Vulling
- Kook de eieren.
- Leg de gepelde eieren in de taartvorm.
- Blancheer de asperges kort.
- Snijd de overige ingrediënten in stukjes en vul de taart hier mee op.
- Leg de asperges bovenop de vulling.
Appareil
- Meng melk en maïzena.
- Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe, behalve de geraspte kaas. Klop dit door elkaar.
- Giet dit mengsel over de vulling in de taartvorm.
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Bak de taart gedurende 60 minuten in de hete oven.
- Laat een klein beetje afkoelen voor serveren.
Garnering
- Maak de rucola aan met olijfolie, zout en peper.
- Snijd tomaten, gekookte eieren en ui in kleine schijfjes.
- Maak de taart hiermee op.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.