Amandelspijs
- Doe suiker, amandelmeel, ei en citroenrasp in een keukenmachine en mix goed door tot een spuitbare spijs.
- Breng eventueel op smaak met meer citroenrasp.
Frambozenschuitjes
- Doe alle ingrediënten, behalve de frambozen en poedersuiker, in een mixkom en mix tot een goed deeg.
- Laat dit een uur rusten in de koelkast.
- Beboter mini-muffinvormpjes en verwarm de oven voor op 180°C.
- Rol het koude deeg uit tot 6 millimeter dikte.
- Steek er rondjes uit iets groter dan de muffinvormpjes en bekleed de vormpjes hiermee.
- Vul het deeg met wat spijs.
- Bak de schuitjes ongeveer 16 minuten in de hete oven.
- Haal direct uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
- Maak de custard zoals op de verpakking staat.
- Doe in een spuizak en vul de schuitjes verder op met de custard.
- Decoreer met een verse framboos.
- Bestuif met poedersuiker.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.