Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet een springvorm met een diameter van ongeveer 20 centimeter of een tulbandvorm in met boter en bestuif met bloem.
Broodpudding
- Rooster de hazelnoten gedurende 10 minuten in de hete oven.
- Haal de hazelnoten uit de oven en schakel de temperatuur terug naar 175°C.
- Breek intussen het brood in grove stukken en doe in een grote kom.
- Warm de kokosmelk op en roer de suiker er door tot het is opgelost.
- Voeg de koffie toe, roer goed door en giet vervolgens over het brood.
- Prak met een vork tot een gladde broodmassa.
- Breng eventueel op smaak met een een snufje kaneel en kardemom.
- Snijd de mango in blokjes.
- Hak de hazelnoten grof.
- Meng mango en hazelnoten door de broodpudding.
- Klop de eieren los en meng door de pudding.
- Giet de pudding in de vorm en bak ongeveer 55 minuten in de hete oven.
- Laat afkoelen voor serveren en bestuif vooraf met poedersuiker.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.