Voorbereidingen
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
Chocoladeboterdeeg
- Meng de bloem met de cacao, de boter, de suiker, het ei, het zout en de vanille kort tot een homogeen deeg.
- Verpak het deeg in plasticfolie.
- Laat het een paar uur rusten in de koelkast.
Citroencrème
- Meng alle ingrediënten, behalve de boter.
- Breng ze geleidelijk aan de kook
- Voeg de boter toe en breng de massa opnieuw aan de kook.
- Giet de citroencrème in een platte schaal.
- Dek de schaal af met plasticfolie en zet hem in de koelkast.
Koekjes
- Rol het chocoladeboterdeeg uit tussen 2 vellen bakpapier.
- Leg het 5 minuten in de vriezer.
- Haal het deeg na 5 minuten uit de vriezer.
- Snijd het deeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter.
- Leg de plakjes onmiddellijk op een omgedraaide muffintray.
- Bak ze 15 minuten in de oven.
- Laat afkoelen.
- Haal de citroencrème uit de koelkast.
- Roer de crème glad en spuit een dopje in de afgekoelde chocoladekoekjes.
- Decoreer elk gebakje met vers fruit en poedersuiker.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.