Voorbereiding
- Verhit de olie in een diepe koekenpan tot 180 º.
Bereidingswijze
- Doe de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden.
- Bestrooi de rand met wat zout.
- Doe de boter in het kuiltje en voeg de suiker, vanillesuiker, eieren en bakpoeder toe.
- Voeg steeds wat van de bloem toe en kneed vanuit het midden.
- Voeg scheutje voor scheutje de marsala toe. Het moet een goed kneedbaar deeg worden.
- Pak het in in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten.
- Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een dikte van circa 2 millimeter.
- Snijd er vierkantjes uit van ongeveer 10 bij 6 cm en bij voorkeur met een gekarteld wieltje.
- Bak de chiacchiere in kleine porties knapperig bruin.
- Laat goed uitlekken op keukenpapier en bestrooi met poedersuiker.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.