Voorbereiding
- Vet drie springvormen met een diameter van 18, 20 en 22 centimeter in en bestuif met bloem.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
Taart
- Klop 300 gram eiwit met 1 kilo suiker op tot stijf.
- Voeg dan de eidooiers toe en laat deze voorzichtig meedraaien.
- Zeef maïzena met bloem boven een mengkom.
- Meng droge en natte mengsel voorzichtig door elkaar tot een mooi egaal beslag.
- Verdeel het over springvormen.
- Bak de cakes ongeveer 20 minuten in de hete oven.
- Laat afkoelen op een rooster.
- Snijd de cakes vervolgens in drie delen.
- Trempeer met marasquin.
- Klop de slagroom op en breng op smaak met overige suiker en vanillesuiker.
- Smeer een laag cake van iedere grootte in met slagroom.
- Smeer een laag cake van iedere grootte in met jam.
- Stapel de cakelagen op elkaar en strijk af met slagroom.
- Stapel de cakes op elkaar.
- Doe overige slagroom in een spuitzak en decoreer de taart met toefjes slagroom.
- Decoreer de taart met het verse fruit.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.