Benodigdheden
- Bakplaat, bekleed met bakpapier of een siliconenmatje
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 230 graden.
Chocolade biscuit
- Zorg ervoor dat je kom en garde volledig vetvrij zijn.
- Klop de eiwitten kort luchtig en voeg de suiker in gedeeltes toe. Klop de eiwitten nu volledig luchtig en stijf.
- Klop de eidooiers los en spatel ze met de hand voorzichtig door de opgeklopte eiwitten, zodat de massa zo weinig mogelijk luchtigheid verliest.
- Zeef de maïzena, de cacao en de bloem en voeg de ingrediënten samen.
- Spatel dit door de eieren en suiker tot er een homogeen beslag ontstaat.
- Giet het beslag op de bakplaat, strijk het uit en bak het op 230 °C, ongeveer 9 minuten. Laat afkoelen.
- Haal het biscuit na het bakken direct van de bakplaat, anders verandert je biscuit in beschuit…
Naturel biscuit
- Wil je liever naturel biscuit maken? Gebruik dan 105 gram patentbloem en geen cacao.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.