Het beslag
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Vet een bakplaat in.
- Meng amandelen, suiker, bloem en zout in een kom.
- Doe water en boter in een pannetje en zet op het vuur. Laat de boter smelten.
- Klop ondertussen het ei los.
- Schenk het botermengsel bij het droge mengsel en meng goed door.
- Voeg het ei toe en kneed goed door tot een egaal deeg.
- Schep met een lepeltje bergjes beslag op de bakplaat en druk deze plat met een natte vork (tot een rondje).
- Schuif de plaat in de oven en bak de amandelkrullen in 12–15 minuten goudbruin.
- Leg intussen 1 of 2 stokken of deegrollers klaar.
- Haal de plaat over de oven.
- Neem de amandelkrullen met een paletmes van de plaat en leg direct over de stokken om af te koelen.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.