Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Leg een springvorm of taartring klaar.
Cake
- Klop eiwit op met een deel van de suiker.
- Zeef amandelmeel, overige suiker en bloem boven een kom.
- Spatel dit voorzichtig door het eiwit.
- Giet het beslag op de bakplaat en spreid uit tot een mooie egale plak.
- Bak ongeveer 30 minuten in de hete oven.
- Laat het biscuit afkoelen op een rooster.
Afwerking
- Klop de slagroom stijf en doe in een spuitzak.
- Bekleed de taartring met acetaatfolie.
- Snijd twee stukken cake uit de plak ter grootte van de taartvorm.
- Plaats een cakeplak op de bodem van de vorm.
- Halveer de aarbeien en plaats deze lang de rand van de taartvorm tegen het folie aan.
- Spuit de vorm vol met slagroom.
- Dek af met de tweede cakeplak.
- Laat opstijven in de koelkast.
- Verwijder de taartvorm en het folie.
- Bestuif met bloem en maak af met overig slagroom en aardbeien.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.