Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat vegaburgers te veel zout bevatten. Wil je vega genieten, maar dan zonder teveel zout? Maak lekkere paddenstoelenburgers, saucijzenbroodjes, worstenbroodjes of kroketten, maar dan in vega(n) jasje.
Burger van paddenstoelen
Deze burger gemaakt van paddenstoelen is heerlijk sappig. Je combineert ‘m met een truffelmayonaise en kwarteleitjes. Tip: bak je kwarteleitjes in een poffertjes pan! Echt lekker.
Vegan saucijzenbroodjes
Echte klassiekers, maar dan wel van vegan bladerdeeg. Naast de klassiekers, serveert hij volledig vegan saucijzenbroodjes met een vulling van kikkererwten. Daarbij komt een vegan saffraan aioli.
Vegan worstenbroodjes
Deze vegan worstenbroodjes, volgens recept van Robèrt, zijn volledig plantaardig. Je maakt ze met havermelk, plantaardige boter en vegan gehakt.
Vegan kroketten
Veganistische spinazie-kaaskroketten op een roze broodje, een lekker alternatief voor een vegaburger uit de supermarkt. De broodjes krijgen hun roze kleur door het bietensap en de kroket wordt gevuld met een ragout van spinazie en veganistische kaas. Het geheel wordt geserveerd met veganistische aïoli. Een broodje kroket, zoals je hem waarschijnlijk nog nooit gegeten (en gemaakt) hebt!
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.