E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Tamara Elbaz en Vjeze Vur maken gevulde koeken in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt is Robèrt nog lang niet klaar met de keuken. Hij evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de eerste aflevering van dit seizoen gaan Tamara Elbaz en Vjeze Vur de strijd aan met elkaar. Wie bakt de lekkerste gevulde koeken?

Doorbakken A1 - Tamara Elbaz & Vjeze Vur

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de eerste aflevering van Doorbakken is het aan Tamara Elbaz en Vjeze Vur om te laten zien wat zij in huis hebben. Benieuwd hoe ze het ervan afbrengen? Kijk vanaf zondag 27 oktober naar de eerste aflevering van Doorbakken op NPO Start.

Over Doorbakken

Doorbakken: André en JannyTerwijl heel Nederland dacht dat de ovens van Heel Holland Bakt waren afgekoeld, ging het bakspektakel in het grootste geheim gewoon verder. Tamara en Vjeze Vur wagen zich aan een oer-Hollandse klassieker: de gevulde koek. Maar zonder een klein beetje afleiding zou dat wel heel makkelijk zijn, toch? Gelukkig hebben Janny en André een verrassing voor de vrijwilligers in petto!

Doorbakken met Tamara Elbaz en Vjeze Vur is gratis te zien vanaf zondag 27 oktober 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Tamara Elbaz kun je kennen van haar deelname aan de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Maar dat is niet het enige, ze is ook ondernemer en heeft haar eigen podcast. Vjeze Vur, oftewel Freddy, kennen we als artiest en lid van De Jeugd van Tegenwoordig. Wist je dat Freddy ook ontzettend goed kan koken? Hij heeft zelfs meerdere kookboeken uitgebracht! Maar bakken is toch echt andere koek…

Benieuwd naar de andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Gevulde koeken van Robèrt.Gevulde koeken van Robèrt

Gevulde koeken, wie is er niet dol op? Je komt ze tegenwoordig overal tegen: in de supermarkt, in de kantine en zelfs bij het tankstation. Maar zelfgemaakt smaken ze toch écht het lekkerst en dat maken is helemaal niet zo moeilijk. De oer-Hollandse koek wordt gemaakt met knapperig deeg, een dikke laag spijs en verse amandelen. Doe de koeken even in de oven en voilà: je hebt een heerlijke traktatie om van te genieten.

Robèrt laat zien hoe het moet!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.