Pistachenootjes kun je toevoegen aan heel veel baksels. Bijvoorbeeld aan heerlijke bolgebakjes met framboos, macarontaart of carrot cake. We zetten een aantal lekkere recepten voor je op een rijtje.
1. Bolgebakjes met pistache en framboos
Bolgebakjes zijn er in veel verschillende soorten. Deze variant is gemaakt van een combinatie van framboos en pistache. En met als versiering een klein gedroogd roosje.
2. Turbante Italiano
Een Italiaanse tulband, dat is weer eens wat anders. Denk: limoncello, amandelspijs, citrusrasp, pistache, amandelen en witte chocoladeganache. Hmmm.
3. Macarontaart
Een macarontaart met een verrassende combinatie van smaken, volgens Janny. De taart is gevuld met een Italiaanse botercrème, lemoncurd én pistache.
4. Carrot cake met pistachenootjes
Rustiek ziet hij eruit, dit worteltaartje. De carrot cake is lekker smeuïg door de wortels en in Cointreau gewelde rozijntjes. De citroen maakt ‘m lekker fris!
5. Spekkoekkolade
Een chocovariant op de klassieke spekkoek. Zijdezacht en goed op smaak. Deze kleine porties met chocolade en pistachenootjes zijn net even wat anders.
Ook lekker met pistachenootjes:
Een opgerold broodje met pistache
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.