E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Naam ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Dit is yuzu (en dit bak je ermee)
Dit is waarom je moet bakken met tamarinde
Dit is waarom je moet bakken met balsamico
Dit is type 00-bloem (en hier kun je het voor gebruiken)
Dit is hoe je matcha verwerkt in je baksels
Dit is het verschil tussen meel en bloem
Dit is het verschil tussen de appelflap en de appelbeignet
Dit is het verschil tussen bakpoeder en wijnsteenbakpoeder
Dit is Es Tjendol en zo maak je het
Dit is een geode taart en zo maak je het!
Dit is een cartoon cake (en zo maak je ‘m)
Dít is de winnende quiche van de quichewijzer
1
2
…
53
54
55
56
57
58
59
…
86
87