Valentijn recepten om van te snoepen
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijn? Liefde gaat door de maag! Verras je lief met een zelfgemaakt baksel. We hebben recepten voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde bakker. Stop een beetje extra liefde in je traktatie en jullie Valentijnsdag kan niet meer mislukken!
Zelf bonbons maken
* Goed te doen
Bonbons maken, dat klinkt ingewikkeld, vind je niet? Maar dat valt reuze mee. Je hebt wat tijd én een mooie bonbonvorm nodig, dan kom je al een heel eind. Veel leuker dan een doosje uit de winkel! Dit recept helpt je op weg.
Bonbons maken
* Makkelijk
De bonbons in het recept hierboven maak je met gecondenseerde melk. Vind je dat teveel gedoe? Dan hebben we een nog makkelijker recept voor je, die zelfs met of door kleine bakkertjes goed te maken is. Maak bonbonvulling van je favoriete koekje en dip in chocolade. Ga je voor melk, wit of puur? De keuze is aan jou!
Hartcroissant
* Moeilijk
Bij een romantisch ontbijt kunnen croissants niet ontbreken. Dit recept is speciaal voor Valentijn in het leven geroepen. Robèrt legt je de technieken uit, maar de liefde stop je er natuurlijk zelf in! Om niet te vroeg op te hoeven staan, kun je ook kant-en-klaar croissantdeeg gebruiken. Voor je het weet is het net alsof je in de meest romantische stad ter wereld aan het ontbijten bent, Parijs!
Bekijk instructievideo van Robèrt
Hartige moederdagharten
* Makkelijk
Ga je liever voor hartig? Deze Moederdag harten van Robèrt maak je met bladerdeeg. Beleg ze met hartig beleg zoals in het recept, of varieer naar keuze. Deze harten smaken goed bij de borrel, maar doen het ook prima op de brunchtafel. Leuk om met kleine bakkertjes te maken!
Royaal ontbijt
* Goed te doen
Ontbijt op bed, misschien iets minder origineel maar altijd lekker. Je kunt het ontbijt nog specialer maken met deze recepten. Voor de beginnende bakker hebben we ongecompliceerde recepten. Verras je Valentijn bijvoorbeeld met zelfgemaakte ontbijtmuffins, suikervrije ontbijtkoek, koffiebroodjes of een tulband.
Spiegelhart
* Moeilijk
Met dit dit spectaculaire taartje kun je écht uitpakken. Dit spiegelhart is gemaakt van zacht pistachebiscuit, romige frambozenmousse en een blinkende spiegelgelei. De taart werk je af met geroosterde pistachenoten, een mooie rand frambozen langs de onderkant van de taart, aardbeien en chocolade decoraties. Voor de gevorderde bakker!
Bekijk recept van dit spiegelhart
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.