E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Oos Kesbeke en Jaap Reesema maken een amandelletter in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt is Robèrt nog lang niet klaar in de keuken. Hij evalueert de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op bekende vrijwilligers. In de vierde aflevering nemen Oos Kesbeke en Jaap Reesema het tegen elkaar op. Wie bakt de lekkerste amandelletter?

Doorbakken - A4 - Jaap Reesema & Oos Kesbeke

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de vierde aflevering van Doorbakken gaan Oos Kesbeke en Jaap Reesema de strijd met elkaar aan. Benieuwd wat ze ervan bakken? Kijk vanaf zondag 17 november 2024 naar de vierde aflevering van Doorbakken op NPO Start. 

Over Doorbakken Doorbakken: André en Janny

Terwijl heel Nederland dacht dat de ovens van Heel Holland Bakt waren afgekoeld, gaat het bakspektakel in het grootste geheim gewoon verder. Oos Kesbeke en Jaap Reesema gaan aan de slag met een amandelletter! Hoewel deze sinterklaaslekkernij een grote uitdaging is, mag een beetje afleiding natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig hebben Janny en André een verrassing voor het tweetal in petto!

Doorbakken met Oos Kesbeke en Jaap Reesema is gratis te zien vanaf zondag 17 november 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Oos Kesbeke, beter bekend als de augurkenkoning, is een expert op het gebied van zoet en zuur. Je kunt hem kennen van zijn eigen realityserie, waarin hij ons meeneemt in de wereld van zijn augurkenimperium. Jaap Reesema is zanger en won in 2010 het televisieprogramma ‘X Factor’. Inmiddels heeft hij naast zijn zangcarrière ook een succesvolle podcast samen met Sander Schimmelpennick, waarin ze openhartig praten over alles wat ze bezighoudt.

Benieuwd naar de andere vrijwilligers in Doorbakken?
Dit zijn ze!

Amandelletter van Robèrt

Deze week wagen Oos en Jaap zich aan een echte klassieker: de amandelletter! Deze sinterklaaslekkernij, met spijs en bladerdeeg, moet in de vorm van een perfecte ‘H’. Maar vergis je niet, dat is een flinke uitdaging. Waar laat je de naad voor een mooie afwerking? En hoe zorg je dat de letter straks precies in de doos past?

Zo maak je een amandelletter!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.