Mitchell woont samen met zijn zoontje. Hij bakt graag om te ontspannen van zijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp.
Waar komt je liefde voor bakken vandaan?
“Vroeger als kind was ik al betoverd door bakprogramma’s op televisie. Al snel ging ik zelf ook aan de slag met toetjes, zoals cème brûlée, als afsluiter van het kerstdiner. Later werd bakken ook een hele welkome afleiding. De coronaperiode was een stressvolle periode op de spoedeisend hulp. Thuis in de keuken zocht ik dan ontspanning door te gaan bakken.”
Wat was je favoriete opdracht?
“Mijn favoriete opdracht was toch wel aflevering Italië, met een heerlijke pizza. Ik bak wel vaker pizza’s en je kunt er iedereen blij mee maken!” Voor de pizza-opdracht koos Mitchell ervoor een pizza met pulled chicken te bakken. Wil je die zelf thuis ook maken? Wij hebben het recept!
Hoe kijk je terug op je deelname?
“Ik hou van plezier maken en lekker lachen. Ik ben blij dat ik dit in de tent ook heb kunnen doen! Iedere week voelt weer als een spoedcursus om nog beter te leren bakken. Ik ben ook heel dankbaar voor alle tips en trucjes die ik heb meegekregen van iedereen. En ik heb mezelf ook verrast, ik had namelijk nooit verwacht dat ik bijvoorbeeld een lampiontaart van glaswerk kon maken!”
Wat neem je mee van je avontuur in de tent?
“Maak plezier, geniet van de momenten die je gegund zijn en blijf open en positief naar anderen toe. Ik heb een super tijd gehad met alle andere kandidaten en ik ben super trots op alle momenten die ik heb meegemaakt. Om zulke mooie avonturen met iedereen in de tent te mogen beleven is een feest geweest!”
Meer Mitchell?
Maandagmiddag 18 november is Mitchell te gast in Tijd voor MAX!
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.