E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Iris Rulkens en Charo Walop maken een bavaroistaart in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt is Robèrt nog lang niet klaar in de keuken. Hij evalueert de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op bekende vrijwilligers. In de derde aflevering gaan Iris Rulkens en Charo Walop de strijd met elkaar aan. Wie bakt de beste bavaroistaart?

Doorbakken - A3 - Iris Rulkens & Charo Walop

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de derde aflevering van Doorbakken nemen Iris Rulkens en Charo Walop het tegen elkaar op. Benieuwd wat ze ervan bakken? Kijk vanaf zondag 10 november 2024 naar de derde aflevering van Doorbakken op NPO Start. 

Over Doorbakken Doorbakken met commentaar van André van Duin, Janny van der Heijden en Nhaan.

Terwijl heel Nederland dacht dat de ovens van Heel Holland Bakt waren afgekoeld, gaat het bakspektakel in het grootste geheim gewoon verder. Iris Rulkens en Charo Walop gaan aan de slag met een doorzichtige bavaroistaart! Hoewel deze taart erg ingewikkeld is, mag een beetje afleiding natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig hebben Janny en André een verrassing voor het tweetal in petto!

Doorbakken met Iris Rulkens en Charo Walop is gratis te zien vanaf zondag 10 november 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Iris Rulkens is comedian en koningin van de typetjes. Ze staat bekend om haar meesterlijke imitaties, van niemand minder dan koningin Maxima tot de deelnemers van B&B Vol Liefde. Misschien zegt de naam Charo Walop je niet meteen iets, maar zodra we het hebben over de Rotterdamse poetsqueen, gaat er vast een belletje rinkelen. Met haar poetsfilmpjes op TikTok weet ze ruim 255.000 volgers te helpen met de handigste tips en slimme trucs op het gebied van schoonmaken.

Benieuwd naar de andere vrijwilligers in Doorbakken?
Dit zijn ze!

Bavaroistaart van Robèrt

Robèrt vraagt de bekende vrijwilligers om een bavaroistaart te maken en dat is best een uitdaging, zeker als je niet zo vaak bakt. Een bavaroistaart is namelijk niet zomaar een taart. Het gebruik van de juiste hoeveelheid gelatine is belangrijk om te voorkomen dat hij inzakt. En ook geduld is nodig, want de taart moet lang genoeg opstijven om mooi stevig te worden. Maar wanneer het eenmaal is gelukt, dan heb je een heerlijke taart om van te genieten!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.