E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Focaccia maken met masterclass van Robèrt

Focaccia maken met masterclass van Robèrt

Hoe maak je een mooi focaccia brood? Volgens Robèrt is brood een spel van graan en water. Het soort graan bepaalt de smaak van het brood. Water zorgt voor de kwaliteit. Hoe meer water, hoe meer kwaliteit.

In het deeg kun je meerdere ingrediënten toevoegen om de smaak spannend te maken. Hoe laat je dat deeg vervolgens rijzen? En hoe lang laat je het rusten? Je ziet het in deze masterclass. Vervolgens breng je spanning op het deeg. Robèrt laat zien hoe.

En dan de versiering van het brood. Maak ‘m gezellig! En deel dan natuurlijk weer het resultaat met ons.

 

Meer masterclasses van Robèrt bekijken?

Zo maak je de perfecte tartelette

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.