E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Eke Bosman en Maria Tailor maken een apfelstrudel in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt is Robèrt nog lang niet klaar in de keuken. Hij evalueert de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op bekende vrijwilligers. In de zesde aflevering nemen Eke Bosman en Maria Tailor het tegen elkaar op. Wie bakt de lekkerste apfelstrudel?

Doorbakken - A6 - Eke Bosman & Maria Tailor

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de zesde aflevering van Doorbakken gaan Eke Bosman en Maria Tailor de strijd met elkaar aan. Benieuwd wat ze ervan bakken? Kijk vanaf zondag 1 december 2024 gratis naar de zesde aflevering van Doorbakken op NPO Start. 

Over Doorbakken Doorbakken: André en Janny

Terwijl heel Nederland dacht dat de ovens van Heel Holland Bakt waren afgekoeld, gaat het bakspektakel in het grootste geheim gewoon verder. Eke Bosman en Maria Tailor gaan aan de slag met een apfelstrudel. Deze Oostenrijkse lekkernij is helemaal niet zo ingewikkeld om te maken, dus een beetje afleiding kan best. Gelukkig hebben Janny en André een verrassing in petto.

Doorbakken met Eke Bosman en Maria Tailor is gratis te zien vanaf zondag 1 december 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Eke Bosman, beter bekend als Snackspert, is dé expert op het gebied van snacks. Dagelijks deelt hij met zijn 154.000 volgers de smakelijkste tips en reviews over alles wat knapperig, krokant en lekker is. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook een boek geschreven waarin hij per provincie de ultieme snackadressen op een rijtje zet. Snacken kan deze influencer als de beste, maar of hij net zo uitblinkt in bakken? Tegenover hem staat onderneemster en content creator Maria Tailor. Misschien ken je haar wel uit de realityserie The Real Housewives of Amsterdam of het spannende programma Special Foces Vips.

Benieuwd naar de andere vrijwilligers in Doorbakken?
Dit zijn ze!

Apfelstrudel van Robèrt

Ga je op wintersport? Dan hoort een apfelstrudel er natuurlijk bij! Deze Oostenrijkse klassieker smaakt heerlijk met een bolletje ijs, warme vanillesaus of een toefje slagroom. De apfelstrudel wordt gemaakt van knapperig bladerdeeg, sappige appels en afgetopt met een laagje poedersuiker. Wat deze lekkernij zo leuk maakt? Je kunt het helemaal aanpassen aan jouw bakervaring. Ga voor gemak met kant-en-klaar bladerdeeg voor een snelle apfelstrudel of daag jezelf uit en maak je eigen bladerdeeg. Aan jou de keuze!

Basisrecept voor Apfelstrudel

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.