Je kunt eieren koken, bakken of klutsen, maar er bestaan nog veel meer creatieve ideeën. Heb je bijvoorbeeld wel eens van een froached egg gehoord? We zetten 3 recepten met een twist op een rijtje.
Froached egg
Een keer iets anders dan een gekookt, gebakken of geroerd ei. Froached egg. Een gepocheerd ei dat je daarna nog lekker knapperig maakt door het even te bakken in de pan. Zo maak je het!
Froached egg: dit is het (en zo maak je het)
Hartige ei muffins
Muffins hoeven echt niet alleen maar zoet te zijn. Deze ei muffins zijn gevuld met (je raadt het al) ei, in combinatie met verschillende groentes. Je bakt ze precies hetzelfde als ‘gewone muffins’, maar de bereiding gaat net even anders. Heerlijk als ontbijt, maar ook om mee te nemen als lunch.
Een pittig eitje
Eigenlijk is çilbir een gepocheerd ei, maar dan met een pittige twist. Een heerlijk Turks brunchrecept dat je maakt van eieren in combinatie met Turkse yoghurt, knoflook en een aantal pittige kruiden.
Een origineel eitje bij je brunch (met een pittige twist)
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.