Pasen vieren als Robèrt
Pasen is natuurlijk een hele fijne tijd voor bakkers en patissiers. Robèrt deelt in deze video wat er volgens hem niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.
Quiche met asperges en parmaham
Het is weer de tijd van asperges, volgens Robèrt horen ze ook echt bij de paasbrunch. We maken er een hartig baksel mee. De (groene) asperges liggen in deze quiche gemoedelijk naast de ham te wachten op een handje gruyère.
Paasstol van Robèrt
In dit recept laat Robèrt je zien hoe je een klassieke paasstol maakt. Dit is hoe je zo’n goed gevulde stol met amandelspijs maakt. Bekijk ook de bijbehorende video bij dit paasbrood.
Worstenbroodjes
Volgens Robèrt kunnen bij hem de worstenbroodjes ook niet ontbreken bij de paasbrunch. Daarom delen we natuurlijk ook het recept van de klassiekers voor je. Met de vegan variant.
Paasslof van Robèrt
Wie dol is op een slof, zal zeker bij worden van deze paasslof van Robèrt! Je versiert de sloffenbodem met banketbakkersroom en spijsroom. En met advocaat, die je kunt kopen, maar ook zelf kunt maken met behulp van dit recept.
Benieuwd naar nog meer recepten voor Pasen?
De lekkerste Heel Holland Bakt recepten voor Pasen
De lekkerste zoete en hartige hapjes voor Pasen
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.