Eindeloze warme avonden met steeds weer iets lekkers van de barbecue. Klink top toch? Maak je BBQ avond helemaal compleet met deze zelfgemaakte burgers. En heb je extra veel zin om iets unieks te serveren, bekijk dan ook hoe je zelfgemaakte broodjes bij je burgers maakt. In deze recepten worden de burgertjes gebakken in de pan, maar als je ze grilt op de BBQ geef je ze een extra lekkere smaak.
Cheeseburgers
Deze burgers zijn fijn voor de kaasliefhebbers. Heerlijke burgers met pancetta en goede cheddar kaas, smullen maar!
Mini-burgertjes met Limburgse twist
Mupkes, Limburgs voor ‘schattig en klein’, dat zijn deze burgertjes. In dit recept maak je je eigen gehakt voor deze vierkante burgers, maar natuurlijk kun je dit ook gewoon kant-en-klaar kopen! Alles smaakt lekkerder als het van de barbecue komt.
Vegetarische burger met paddenstoelen
Deze burger is volledig vegetarisch, want: “Je hebt helemaal geen vlees nodig om een lekkere burger te maken.” Maak de vegaburger compleet met truffelmayonaise en kwarteleitjes.
Kipburgers met kaas
Deze burger maak je ook zonder gehakt, maar in plaats daarvan beleg je het broodje met een kipburger. Heerlijk met een zachte kern van kaas en een zelfgemaakte pittige mayonaise!
Turkse burgers
Deze laatste barbecue variatie maak je met een Turkse twist. De yoghurtdip in combinatie met komkommer maakt een mooi huwelijk van smaken.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.