Bakken met oud en nieuw
De hele dag én avond snoepen, daar zeggen wij geen nee tegen! Het nieuwe jaar inluiden -en afscheid nemen van het oude jaar- is het allerleukst met een tafel vol lekkere hapjes en gebak. Zet je oven aan en bak er een smakelijke jaarwisseling van.
Champagne spektakel
Heb je even? Duik dan de keuken in voor een taart met champagne als ingrediënt. Deze knallers kosten wat tijd en moeite, maar dan zet je ook een waar spektakelstuk op tafel!
Saucaziatische nieuwjaarsbroodjes
Ga op de Aziatische tour met een Koreaanse bibimbap en een Japans misogehakt saucijzenbroodje. Je maakt ze met sojasaus, chilivlokken, gember en knoflook en dat geeft een bijzonder smakelijk resultaat.
Zelfgemaakte pasteitjes
Nostalgie op oudjaarsavond: een pasteitje gevuld met ragout. Je eigen bakjes maken doe je, met een beetje hulp van Robèrt, gewoon zelf. Heb je weinig tijd? Bladerdeeg kun je natuurlijk ook kopen in plaats van zelf maken.
Kies voor quiche
De quiche is en blijft een graag geziene gast op de borreltafel. En gaat ‘ie niet helemaal op? Dan is het vast geen straf om op nieuwjaarsdag de restjes op te smikkelen.
Vegan, gluten- én suikervrij
Snoepen er mensen met (di)eetwensen van de borreltafel? Verras ze dan eens met deze vegan, gluten- & suikervrije cheesecake. Deze cheesecake, zonder kaas (!), smaakt zacht, fris en romig. Het proberen waard!
Oh ja, die bol!
Je tafel vol lekkers is natuurlijk niet compleet zonder jouw eigen signatuur-oliebollen erop. Maak een keuze uit onze oliebolrecepten. En vergeet niet je feestelijke borreltafel te delen via #HHB! We wensen je een smakelijke jaarwisseling.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.