Bakken met bladerdeeg is altijd lekker. Wil je niet urenlang in de keuken staan? Bekijk hier 3 makkelijke recepten. Zelfgebakken, maar niet moeilijk.
Appelflappen
Makkelijk, makkelijker – makkelijkst: suikervrije appelflappen. Maar naast makkelijk, zijn ze vooral zó lekker! Fijn om ergens mee naartoe te nemen, als toetje met een bolletje ijs of als gebakje wanneer er visite langskomt (of om jezelf te verwennen natuurlijk). Zo maak je een suikervrije variant.
Bladerdeeggebakjes met aardbeien
Bij het zien van deze gebakjes loopt het water je al in de mond. Dit aardbeientaartje is hét recept voor zomerse dagen. Makkelijk en snel klaar!
Indische saucijzenbroodjes
Een pittige, hartige snack met bladerdeeg. Deze Indische saucijzenbroodjes van Robèrt zijn heerlijk om mee te borrelen.
Zelf bladerdeeg maken
Wil je iets meer uitdaging? Maak dan je bladerdeeg zelf. Vouwen, toeren, terugkoelen en herhalen. Het lijkt een hele klus. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, valt het reuze mee. Bovendien is het zelfgemaakt natuurlijk een stuk lekkerder dan een kant-en-klare variant uit de supermarkt. Tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan! Robèrt laat je in deze video zien hoe je zelf bladerdeeg maakt.
ZELF BLADERDEEG MAKEN DOE JE ZO!
Alles over bladerdeeg
Waarom moet je prikken in het deeg? En wat is het verschil tussen croissantdeeg? Je leest het in dit artikel over bladerdeeg.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.