E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Inspiratie
5x chocoladeletter variatie: van kroketletter tot cakeletter
Zo maak je een banketstaaf (of boterletter)
Zo bak je de perfecte kruidnoten (en dit is het verschil met pepernoten)
Bakken met koffie: 7 x de lekkerste baksels
Kandijsuiker: dit is het (en zo maak je er kandijkoeken mee)
Gevulde speculaas: baktips en een makkelijk recept
Het ultieme appelbol recept (inclusief handige baktips)
Crumble (kruimeldeeg) maken met deze handige tips
Dit is het verschil tussen de appelflap en de appelbeignet
7x onze lekkerste vegan bakrecepten
Makkelijke perentaartjes: peer in bladerdeeg
Hét recept voor het maken van je eigen tompouce croissant (en meer croissantvariatie)
1
2
…
23
24
25
26
27
28
29
…
59
60