E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Inspiratie
Kersttoetje 5: Charlotte Russe
Kersttoetje 4: hartige kaas kerstboom
Kersttoetje 3: pavlova krans
Kersttoetje 2: feestelijke trifle
Kersttoetje 1: tiramisu in een glaasje
De finale: een barometer dessert en een winterse bruidstaart
Makkelijke kersthapjes om mee te nemen voor het schoolontbijt of op kantoor
Makkelijk kerstdessert: chocolade dennenappels
De halve finale: Twee klassiekers in één, vlechtbrood en een patroontaart
Doe mee aan de prijsvraag en win een Heel Holland Bakt-schort!
Zo maak je een kerstboom van bladerdeeg!
Kun je saffraan gebruiken in een baksel? En waar smaakt het naar?
1
2
3
4
…
59
60