E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Inspiratie
6x superlekkere bakhacks met croissantdeeg
Zo voeg je meer proteïne toe aan je baksel
Zelfgemaakte zoete én hartige lekkernijen voor tijdens Eid-al-Fitr (het Suikerfeest)
Glutenvrij bananenbrood met wortel en amandelmeel
10 x de lekkerste recepten voor de ideale paasbrunch
Het ultieme toetje: zo maak je tiramisu brownies
Zo maak je zelf een gezonde pistachepasta
Bijzonder (en) lekker: zo kun je bakken met rozenwater
Wat is lactose en hoe kun je het vervangen in een baksel?
Alles wat je moet weten over bakken met vanille
Maak je eigen strudel met een twist
Zo maak je zelf palmier koekjes (vlinderkoekjes) én de hartige kaasvlinders
1
2
3
4
…
63
64